2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kucak kucağa sevk

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tek kişilik ambulansa 2 hasta birden bindirilince ilginç görüntüler yaşandı.

Büyükderbent beldesinde oturan Emine O. (28) ile Sevim K. (32) rahatsızlanınca yakınları tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste müdahale edilen kadınlar 1 gün müşahade altında tutuldu. Teşhis konulamaması üzerine kadınların kadın doğum uzmanı tarafından görülmesine karar verildi.

Devlet Hastanesi'nden alınan kadınların başka hastaneye nakli sırasında ilginç görüntüler yaşandı. Tek kişilik ambulansa önce bir kadın bindirildi. Bir sedye üzerine yatan kadın hastanın kucağına ise diğer kadın hasta yatırıldı. Kadınların acı içinde kıvrandıkları dikkatlerden kaçmadı.

Ali Kahya beldesinde yeni hizmete giren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde kadın doğum uzmanı tarafından muayene edilen Emine O. ve Sevim K, muayenelerinin ardından yeniden Kocaeli Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Bu duruma tepki gösteren hasta yakınları, "Bu hastanede kadın doğum uzmanı neden yok? Acil bir durum olsa bunun sorumlusu kim olacak? Başka hastaneye gidinceye kadar kadın yolda doğurur. Bir ambulansla tek hasta göndermek yerine kucak kucağa 2 hastayı sevk ediyorlar" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2008 Cumartesi 17:28:46
Güncelleme :3 Mayıs 2008 Cumartesi 17:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?