2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Kumar cinayeti

Kocaeli'nin Yuvacık beldesinde, boğazı kesilerek katledilen belediye işçisini öldürdükleri iddia edilen 5 şüpheli, jandarma ve polisin operasyonu ile yakalandı.
 
Alınan bilgiye göre, hafta sonu Yuvacık barajının üst tarafında bulunan piknik alanında boğazı kesilerek vahşice öldürüldükten sonra yol kenarına atılmış bir erkek cesedi bulunmasının ardından harekete geçen jandarma, önce katledilen şahsın kimliğini belirledi. 

Maktulün fotoğraflarının gazetelerde yayınlanmasının ardından yakınları öldürülen şahsı tanıyarak jandarmaya başvurdu. Yapılan araştırmada öldürülen şahsın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan Erdinç Deniz, olduğu belirlendi. Cesedin yakınları tarafından teşhis edilmesinin ardından jandarma olayın arkasındaki sır perdesini aralamayı başardı. 

Cinayetin kumar meselesinden işlendiğini belirleyen jandarma, olaya karışan şüphelileri polisle birlikte gerçekleştirdiği operasyonla yakaladı. Yapılan sorgu sonrasında şüpheliler cinayeti işlediklerini itiraf ederken, olayda kullanılan 1 adet tabanca ve bıçak ele geçirildi. Jandarma şüphelilerin isimlerini açıklamazken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 18:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?