30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Kurs kayıtları başlıyor

KÜLTÜREL VE SANATSAL KURS KAYITLARI 17 EYLÜL’DE BAŞLIYOR



Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğünce, her yıl düzenlenen Kültür, Eğitim, Sanat, beceri ve spor alanında bir çok branşta eğitim verecek kurs kayıtları 17 Eylül’de başlıyor.



Türk Sanat Müziği, TSM Enstrüman, TSM Çocuk Korosu, Ahşap oyma, Satranç, Türk Halk Müziği, Bağlama, Tezhip (süsleme sanatı) Dekoratif Süsleme, Yoga, Takı tasarım, Giyim, Mefruşat, Tel Kırma, Kırkyama, Spor Altyapı, Resim ve Yabancı dil (İngilizce) kursları açılacak.



Karamürsel Belediyesinin Kültür etkinlikleri çerçevesinde açılan değişik branşlardaki bu kurslara 5 Ekim tarihine kadar müracaatlar alınacak. Belediye Kültür Sitesinde branşlarında uzman Öğretmenlerinin nezaretinde çalışmalara başlayacak olan kursiyerler 2008 Haziran ayına kadar eğitim görecekler.



Karamürsel Belediyesince açılacak kurslara katılmak isteyen kursiyerlerin Nufüs Cüzdanı Fotokopisi, 2 Adet Resim, İkametgah ve Diploma fotokopisi ile Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.



Belediye bünyesinde açılan kursları tamamlayan kursiyerlerin önemli kazanımlar sağladığını ve ev ekonomisine de katkıda bulunduğunu belirten Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Değişik branşlarda açılacak olan bu kursların, ilçemizin sosyal, kültürel ve sanatsal alanda önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyorum.” Dedi.

.....
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 09:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?