6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Kuzenini sırtından vurdu!

Kocaeli'nde ikamet eden S.K., 'borcunu öde' diyerek evinin kapısına dayanan halasının oğlu Ersin Gül'e üç el ateş etti. sırtından vurulan Gül, olay yerinde can verirken, S.K. yanındaki arkadaşıyla kaçtı.

Kocaeli'nde kuzeni Ersin Gül ile daha önce ortak mobilya döşeme işi yapan S.K., aralarındaki anlaşmazlık üzerine ortaklıktan ayrıldı. Daha sonra S.K. ‘Dükkan senin olsun, alacak-verecek olmasın' diyerek iş yerini kuzenine devrederek kendisine Turgut Mahallesi'nde çiğköfte dükkanı açtı. İddialara göre dükkanı üstüne alan Ersin Gül, kuzeni S.K.'nın peşini bırakmayarak, 5 bin TL alacağı olduğunu öne sürerek 'borcunu öde' diyerek kuzeni S.K.'yı sürekli sıkıştırdı.

Sürekli olarak kuzeninin kapısına dayandığı iddia edilen Ersin Gül, 41 DD 981 plakalı aracıyla Turgut Mahallesi'ne gelerek dayısı Necati Kaya ile konuştuğu sırada ev halkının, “Ersin geldi, çabuk eve gel” diyerek S.K.'yı çağırdı. Bu sırada hızla eve koşan S.K., kapının önünde karşılaştığı Ersin Gül ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine S.K.'nın yanında taşıdığı silahla kuzeni Ersin Gül'e 3 el ateş ettiği iddia edildi. Ersin Gül, sırtına isabet eden kurşunlarla olay yerinde can verdi. Polis olaya karışan S.K. ve arkadaşlarını arama çalışmalarına başladı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2011 Cumartesi 18:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?