2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Lastik magandaları görüntülendi

Kocaeli'nde gece yarısı 17 otomobilin lastiğini bıçakla kesen 2 genç, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Polis, zanlıları yakalamak için operasyon başlattı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Kozluk Mahallesi, 1. Yol'da meydana geldi. Gece saat 00.30 sıralarında sokağa giren bir grup genç, otomobillerin lastiklerini ellerinde bulunan bıçakla kesmeye başladı. 17 otomobile ait 23 lastiği patlatan zanlılar, kayıplara karıştı. 

Sabah işe gitmek için otomobillerinin yanına gelen sokak sakinleri ise gördükleri manzara karşısında şaşırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, lastiği patlatılan otomobillerin fotoğrafını çekti. 

Vatandaşlar, sabah kalktıklarında araçlarının lastiklerinin patladığını fark ettiklerini belirterek, "Suçluların bulunmasını istiyoruz. Bazı araçların 3, bazılarının 2 lastiği patlatılmış" dedi. 

Zanlıların bir otomobilin lastiğini patlatma anı ise sokakta bulunan bir binanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüde, otomobilin lastiğine yaklaşan zanlı, elindeki bıçağı defalarca lastiğe sokup çıkarıyor. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polisin, zanlıların yakalanması için başlattığı operasyon sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 14:55:33
Güncelleme :25 Kasım 2008 Salı 14:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?