2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Maç sonrası istifa çağrıları

Kocaelispor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası her iki takım taraftarları da, yönetimlerini istifaya çağırdı.

Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Mehmet Demirtaş, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, oyuncuların üzerinde kazanamamaktan dolayı stres olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimizin 4. maçı. Kocaelispor, bugün ikinci yarıda oynadığı futbolla kazanmaya yakın taraftı, ama olmadı. Oyuncuların üzerinde kazanamamaktan dolayı stres var. Artık bu maç geride kaldı. Asla pes etmeyeceğiz. İnşallah bu kötü gidişatı durduracağız" dedi.


Ankaragücü Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, zor günler geçirdiklerini, ancak bu zor günleri taraftarlarının da desteğiyle aşacaklarını belirterek, "Ligde iki takım da zor günler geçiriyor. Bizim için önemli bir müsabakaydı. Sonucun iki takımı da tatmin ettiği düşünülemez, ama bizim açımızda deplasmanda alınmış 1 puan ve bu puanı alırken ortaya koyulan futbol umut verici. İki takımı zor günler bekliyor, ama bu zor günleri taraftarımızın da desteğiyle aşacağız" diye konuştu.


İki takımında kötü konumda olduğunu ifade eden Ankaragücülü oyuncu Gökhan Emerciksin de, "İki takımın da ligdeki konumunu herkes biliyor. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Kocaelispor çok iyi bir takım, onlar da çok iyi mücadele edip kapandılar. İki takım da alt sıralarda olmayı hak etmiyor" dedi.


Kocaelispor'un tecrübeli futbolcusu Murat Hacıoğlu ise, bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "İyi oynadık, gol pozisyonları yakaladık, ama bu pozisyonları değerlendiremedik, üzerimizde bir şansızlık var. Bu pozisyonları gol yapmamız gerekiyordu. Önceki haftalara göre daha iyi oynadık. Ama böyle sonuçlar alınca takımın morali bozuluyor" dedi

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 18:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?