2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Mahalle sakinlerinden belediyeye tepki

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Köşklüçeşme Mahallesi 507. Sokak sakinleri, belediye hizmetlerinden yararlanamadıklarını ileri sürdü.

Gebze'nin merkez mahallerinden olan Köşklüçeşme Mahallesi 507. Sokak'ın belediye tarafından terk edildiğini ve hiçbir hizmetin getirilmediğini iddia eden mahalle sakinleri belediyeye tepkili.

Yıllardır bu sokağa hiçbir hizmetin verilmediğini söyleyen mahalle sakinlerinden Oktay Şimşek, "Bu sokak sakinlerinden biriyim ve 36 yaşındayım. Çocukluğum, gençliğim bu sokakta geçti. Yıllardır bu sokağa yapılan bir hizmete şahit olmadım, yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyor. Belediye ince tabaka bir asfaltı dahi çok görüyor bu sokağa. Çöp kamyonu çöp almıyor. Tepki gösterdiğimiz zaman 'çöp konteynırı yok, çöp almam' diyor. Geçenlerde bir televizyon programında belediye başkanı, Gebze'de asfaltsız ve kaldırımsız sokak kalmadığını söyledi. Bu sokakta yaşayan insanlar bir şeyi merak ediyor: Biz hangi belediyeye bağlıyız? Son olarak sayın başkanımı hem evime hem de sokağıma davet etmek istiyorum. Bir bardak çayımı içsin, hem de unutulmuş sokağımızın halini görsün" diye konuştu.

Bu arada vatandaşlar, "Sahipsiz sokak" yazısını sokak tabelasının üzerine astı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 17:09:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?