2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Maskeli soyguncular yakalandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, iş yeri sahiplerini darp edip, kasayı ve bazı değerli eşyaları aldıkları ileri sürülen maskeli ve silahlı soyguncular yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi Tamer Sokak'ta bulunan bir kömür ve metal işletmesine giren maskeli ve silahlı 4 kişi, iş yerinde bulunan F.S. ve İbrahim E.'yi etkisiz hale getirip, ardından iş yerinde bulunan oksijen tüpünü, 2 adet cep telefonunu ve çelik kasayı aldı. Aldıkları eşyaları el arabası ile götürmeye çalışan zanlılar, devriye gezen polis ekiplerine rastlayınca kasayı ve oksijen tüpünü bırakarak kaçtı. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen tahkikat neticesinde olaya karıştığı belirlenen Yılmaz A., Kadri A., Rıdvan S. ve E.E., 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca ve bu silahın şarjörüne takılı 4 adet kuru sıkı fişek ve çaldıkları cep telefonları ile birlikte göz altına alındı. Göz altına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi. 

Öte yandan yakalanan 4 şahsın, daha evvel de Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi'nde bir terzi dükkanının camlarının kırılması, yakılması ve iş yerinde bulunan biri bayan 3 şahsın darp edilmesi olayını gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Şüphelilerden Yılmaz A.'nın yine Aşıroğlu Caddesi üzerinde bulunan bir eve sopalı ve bıçaklı şahıslarla giderek tehdit yolu ile para istediği, Rıdvan S'nin ise başka bir bıçakla yaralama olayına karıştığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 18:16:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?