30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Mehmet Ağar Kocaeli'de

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, esnaf ziyareti için geldiği Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde halka hitap etti. 

Kandıra girişinde partililer tarafından karşılanan Ağar, Cumhuriyet Alanı'na gelişi sırasında vatandaşlar ile tek tek tokalaştı. Kandıralılar'ın yoğun ilgi gösterdiği DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, seçim otobüsünden vatandaşlara seslendi. Ağar, "Türk Milleti seçime susamış. Sandık istiyor herkes" derken, iktidara geldiklerinde terörü bitireceklerini savundu. 

Ağar, "Bizim işimiz çare üretmek. Bizim işimiz çözüm üretmektir. Bizim işimiz üzerimize görev düştüğü vakit canımızı ortaya koyarak onun üstesinden gelmektir. Türkiye'de en azgınlaştığı zaman, herkesin kenara köşeye kaçtığı zamanda terörün üstesinden cansiperane bir şekilde nasıl geldiysek, bugün de tamamen ortadan kaldıracak, Türkiye'yi birlikte, beraber, kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye yapacağız" diye konuştu. 

Ağar'ın konuşması zaman zaman "Başbakan Ağar" sloganları ile kesildi. Mehmet Ağar ilçeden ayrılırken de "Başbakan Ağar" sloganları ile uğurlandı
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2007 Cumartesi 01:50:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?