5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Molada yakalandı

KAÇIRILDI SÜSÜ VEREREK SEVGİLİSİNE KAÇAN KIZ MOLADA YAKALANDI

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kendisine kaçırıldı süsü vererek sevgilisine kaçan genç kız, Muğla'da otobüsün mola verdiği esnada sivil polisler tarafından yakalandı.

Dilovası Tavşancıl Marshall Çok Programlı Lisesi 2. sınıfta okuyan 17 yaşındaki E.K, Gebze'de 9 gün evvel kendisine kaçırıldı süsü vererek sevgilisine kaçtı. E.K, Antalya'dan Kocaeli'ne gelirken, Muğla'da otobüsün mola verdiği sırada birlikte kaçtığı 19 yaşındaki Mümtaz K. ile birlikte yakalandı. Gebze Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı tren timinin başarılı operasyonuyla yakalanan genç sevgililer, gözaltına alındıktan sonra Gebze'ye getirildi. Emniyette ifadesi alınan E.K'nin, yaklaşık 7 aydır Mümtaz K. ile

tanıştıklarını belirterek, "Birbirimizi seviyoruz. Ben kendi isteğimle kaçtım. Kaçmadan bir gün önce telefonla anlaştık. Okul çıkışının ardından otomobile binip Mümtaz ile birlikte gittim" dediği öğrenildi.

Mümtaz K. de E.K'nin ifadesini doğrulayarak, "Evleneceğiz, mutlu bir yuva kurmak istiyoruz. Kaçırma süsü vermekle bir hata yaptık" şeklinde konuştu.

E.K. ailesine teslim edilirken, olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

KAÇIRILDI SÜSÜ VEREREK SEVGİLİSİNE KAÇAN KIZ MOLADA YAKALANDI
KAÇIRILDI SÜSÜ VEREREK SEVGİLİSİNE KAÇAN KIZ MOLADA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 15:34:03
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 18:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?