6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Müzik kavgası kanlı bitti

YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEME KAVGASINDA 2'Sİ POLİS 3 KİŞİ YARALANDI

Kocaeli'nde "yüksek sesle müzik dinleme" nedeniyle 2 grup arasında çıkan kavgada 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, B.D. (20), O.Ç. (25) ve O.Ç. (20), araçlarını O.A.'ya (32) ait evin önüne park etti. Şahısların park halindeki otomobilde yüksek sesli müzik dinlemesi üzerine kapının önüne çıkan O.A., gençleri uyardı.

Bu yüzden çıkan kavgaya, aynı mahallede ikamet eden şahısların yakınları da karıştı. Kavgada P.A. bıçakla yaralandı. Polis ekipleri taraflardan birkaç kişiyi gözaltına alırken, kavga bir süre sonra yeniden alevlendi. Şahıslardan bazıları ekiplere taş ve sopalarla saldırdı. Saraybahçe Polis Karakolu'nda görevli Orhan Z. ile Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Serkan O. isimli polis memuru, başlarına isabet eden taşlarla yaralandı. Polis memurlarından Orhan Z. kafa travması sebebiyle Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Serkan O.'nun tedavisi olay yerinde yapıldı.

Kavgada bıçaklanan P.A. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, 15 kişi gözaltına alındı. 10 şahıs ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, O.A, A.Ş, B.D., O.Ç. ve O.Ç. adliyeye sevk edildi.

YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEME KAVGASINDA 2'Sİ POLİS 3 KİŞİ YARALANDI
YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEME KAVGASINDA 2'Sİ POLİS 3 KİŞİ YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 16:18:05
Güncelleme :26 Nisan 2011 Salı 16:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?