30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Neslihan'ın katil zanlısı yakalandı

Kocaeli'nde, 2 ay önce öldürülen Neslihan İke'nin katil zanlısının yakalandığını öğrenen anne Latife Karadağ, aylardır bakamadığı kızının resimlerini dolaptan çıkartıp öptü. 

Bir televizyon programına yarışmacı olarak katılan ve elendikten sonra sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen Neslihan İke'nin katil zanlısı Sinan Ş.'nin, 2 aylık takibin ardından İstanbul'da yakalandığını öğrenen annesi Latife Karadağ, kızının resimlerini öpüp gözyaşı döktü. 

Zanlı Sinan Ş.'nin, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede Neslihan İke'nin kendisini sevdiği ve peşinden koştuğu ayrıca kendi kendini vurduğu yönündeki ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen anne Latife Karadağ, "Kızımın peşinde aylarca o koştu. Kızım son zamanlarda onu istememesine rağmen peşini bırakmadı. Katil zanlısı, verdiği ifadede kızımın sağ eliyle tabancayı kafasına götürüp ateş ettiğini söylüyor. Bu yalan, benim kızım sol elini kullanır. Kızım asla onun peşinden koşmadı. O kızımın peşinden koştu, araya aracılar koydu. Ben 2 aydır kızımın resmine bakamadım. Bunun hesabını vermeli. Türk adeletine güveniyorum. En ağır şekilde cezalandırılmalı" dedi.
 
Kızının hayat dolu bir insan olduğunu söyleyen anne Latife Karadağ, "Dün yanında olan arkadaşları, kızım öldüğünde olay aydınlatılmasın diye delilleri karartıyor, saklıyor. Bir yerde kızımın ölmesinden onlar sorumlu. Bu mafya bozuntusu insanlar ile onlar tanıştırdı" şeklinde konuştu.
 
Aylar sonra kızının katil zanlısının yakalanmasıyla birlikte Latife Karadağ, kızının resimlerini öpüp koklayıp gözyaşı döktü. Kızıyla Sinan Ş.'nin birlikte aşklarını simgelesin diye yaptırdığı ve üzerinde resimleri bulunan kupayı gösteren anne, Sinan Ş.'nin kendi cezasını kendisinin vermesini isteyerek, "Kendini cezaevinde as Sinan. Bu vebalden başka türlü kurtulamazsın" diye konuştu. 

Katil zanlısı Sinan Ş, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede verdiği ifadede, Neslihan İke'nin kendi kendisini vurduğunu, olay gününden beri kayıp olmasıyla ilgili olarak da kendi kendisine ceza verdiğini söylediği öğrenildi. Sinan Ş. adam öldümek suçlamasıyla tutuklanırken, ona yardım ve yataklık eden Ulaş Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 15:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?