2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Nüfus Müdürlüğü'nde tartışma

Kocaeli Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü önünde kuyruklar sürekli uzarken, vatandaşlarla memurlar arasında tartışmalar yaşanıyor. 

Erken saatlerde kimlik yenilemek için gelen vatandaşlar haftanın ilk mesai günü olması nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdular. Memurlardan bazılarının viziteye çıkması üzerine az sayıda bankoda hizmet almak zorunda kalan vatandaşlar, daha fazla dayanamayarak görevlilerle tartıştılar. Tartışmaların büyümesi üzerine başta 2 olan banko sayısı, önce üç, daha sonra dört ve en son beşe çıkarıldı. Banko sayısının artırılmasıyla yaşanan tartışmalar son buldu. Resmi işlemler için sabah erken saatlerde kuruma geldiklerini söyleyen vatandaşlar, kendilerine eziyet çektirildiğini belirttiler. 

Öte yandan yetkililer, yoğunluğa göre banko sayılarını arttırdıklarını söylediler. Yenilenen sistem nedeniyle bir takım sorunlar yaşadıklarını ifade eden yetkililer, vatandaşlardan biraz hoş görü beklediklerini ifade ettiler.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 18:23:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ESLEM KANSIZ IP: 78.174.234.xxx Tarih : 27.05.2008 22:14:00

Bir vatandaş olarak olay sırasında orada bende bulunuyordum.Orada suçun memurlarda değilde amir ve müdürlerde olduğu kanaatindeyim.çünkü benim eşimde devlet memuru olduğu için memurlar verilen görevleri yaparlar,ben yavaş ilerleme sebebini sorduğumda memurdan gayet ikna edici cevap aldım. yanlız hiç bir yetkili açıklama yapmadı.hepsi geri planda kaldı olan biteni izledi gazeteciler gelince ortaya çıktılar.bir vatandaş olarak memurların değilde amir ve müdürlerin suçu olduğu kanaatindeyim.