6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

O kadınlar frengili çıktı

FUHUŞ ÇETESİNİN ÇALIŞTIRDIĞI KADINLAR FRENGİLİ ÇIKTI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kocaeli, İstanbul, Sakarya ve Yalova illerinde fuhuş çesetine yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda kapsamında gözaltına alınan yabancı uyruklu kadınlar frengi hastası çıktı.

Gözaltına alınan Romanya uyruklu A.M., V.G. ve F.D.'nin yapılan sağlık kontrolünde frengi hastası taşıdıkları öğrenildi. 3 kadının bir evde fuhuş çetesi tarafından zorla alıkonulduğunu öğrenen polis, söz konusu eve çilingir yardımıyla baskın yaparak kadınları kurtardı. 3 kadın alınan ifadelerinin ardından sınırdışı edildi. Gözaltına alınanlar arasında Kocaeli'de fuhuşa aracılık eden Nükhet A., Birgül A., Nalan A.'nın bulunduğu bildirildi. Gözaltına alınan 3 bayanın zorla fuhuş yaptırdıkları kadınları 150

ile 400 TL arasında pazarladığı belirlendi. Polis yaptığı baskınlarda ele geçirdiği ajanda da ismi bulunan 400 kişiyi tek tek ifadeye çağıracağı öğrenildi. Çeteyi çökertmek için günlerce uğraşan polisin çete üyelerinin kullandığı dilin sözlüğünü yaptı.

Halen gözaltında tutulan 20 kişinin Pazartesi günü adliyeye sevk edilecek.

FUHUŞ ÇETESİNİN ÇALIŞTIRDIĞI KADINLAR FRENGİLİ ÇIKTI
FUHUŞ ÇETESİNİN ÇALIŞTIRDIĞI KADINLAR FRENGİLİ ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2011 Pazar 16:46:02
Güncelleme :9 Ocak 2011 Pazar 19:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?