3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Öğretmene son görev

İzmit’te dün meydana gelen servis kazasında hayatını kaybeden öğretmen için, bugün okulda tören düzenlendi. Törende, öğretmen ve öğrenciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Kocaeli Özel Atafen Okulu’na ait servis aracı ile dün meydana gelen kaza sonucu, servis şoförü Hasan Aytürk ile öğretmen Hamit Özsayın hayatını kaybetmiş, 7 öğrenci de yaralanmıştı.

Servis aracının şoförü Hasan Aytürk’ün direksiyon başında kalp krizi geçirmesi sonucu kazanın meydana geldiği, öğretmen Hamit Özsayın’ın da aracı durdurmaya çalıştığı, ancak başarılı olamadığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden öğretmen Hamit Özsayın için bugün Özel Atafen Okulu’nda tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Okul sahibi Mehmet Tüysüz, gözyaşlarına hakim olamayarak, "Hamit hocamın çocukları artık benim çocuklarım. Onun ailsesi benim ailem" diyerek hüngür hüngür ağladı. Öğrenciler ve öğretmenler de birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Okul Müdürü Erhan Ürü de yaptığı konuşmada, Hamit öğretmeni unutmayacaklarını söyleyerek, ailesine başsağlığı diledi.

Öte yandan, kazadan birkaç saat önce, Özel Atafen İlköğretim Okulu’nun 97 sporcu öğrencisine ödül vermek için tören düzenlendiği, ölen Hamit Özsayın ile kazada yaralanan öğrencilerin de bu törene katıldıkları ve eğlendikleri öğrenildi.

Hamit Özsayın’ın cenazesi ise okuldaki törenin ardından Yahya Kaptan Merkez Camii’ne götürüldü. Özsayın, öğle namazının ardından Asri Mezarlık’a defnedilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2005 Perşembe 13:39:39
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 16:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?