8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Okul polisinden, öğrencilere gıda yardımı

Öğrencilerin sorunlarını gözlemleyen ve okula giriş çıkışlarını kontrol eden Okul Polisi, yeni eğitim döneminin başlamasıyla birlikte yardıma muhtaç öğrencilere çeşitli yardımlarda bulunuyor. Önleyici Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde kurulan birim, öğrencileri sigara, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve okullarda başarılı olmalarını sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek gıda yardımı yaptı.
İzmit Kullar Hacı Mustafa Özsoy İlköğretim Okulu’ndaki ihtiyaç sahibi 53 öğrenciye gıda yardımı yapan ekipler, öğrencilerin başarısı için göreve hazır olduklarını belirttiler.

Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı Şinasi Yılgın, Emniyet Amiri Deniz Dağdeviren, Okul Müdürü Tuncer Başaran ve okul polisi memurları Yalçın Arıkan ile İmdat Altundal, yardım paketlerini öğrencilere dağıttı. Bakliyat, kahvaltılık, patates, soğan ve temizlik maddeleri bulunan ikişer paketlik yardımı alan minik öğrenciler, polis ekiplerine teşekkür etti.

Yardımların devam edeceğini belirten Emniyet Amiri Deniz Dağdeviren, öğrencilerin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi.

KOCAELİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 13:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?