3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Öldüren dayak!

İzmit'te, 4 kişi tarafından feci bir şekilde dövülen şahıs, 4 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre, Kocaeli'nin Gölcük İlçesi Halıdere Beldesi'nde oturan Mehmet Ellialtıoğlu (63) isimli şahıs, gezmek amacıyla gittiği Halıdere sahilinde, 4 kişi ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine İ.Ö, Y.K, H.S, İ.S. isimli şahıslar, Ellialtıoğlu'nun aracının camını kırdı. Olaya polis el koyarken, Mehmet Ellialtıoğlu şahıslardan, aracının camının parasını ödemeleri koşuluyla şikayetçi olmayacağını söyledi. Bunun üzerine polis tarafından gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakıldı.

Olayın ardından Mehmet Ellialtıoğlu evine giderken, şahıslar kendisini takip etti. 4 şahıs, Ellialtıoğlu'nu evinin önünde feci şekilde dövdü. Ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ellialtıoğlu tedavi altına alınırken, 4 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

2 çocuk babası ve pazarcılık yapan Mehmet Ellialtıoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından İ.Ö, Y.K, H.S. ve İ.S. isimli şahıslar da tekrar aranmaya başlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 16:22:18
Güncelleme :16 Temmuz 2005 Cumartesi 16:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?