8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Öldürüp parasını pavyonda yediler

İzmit'te 10 Ocak 2010 tarihinde evinin merdivenlerinden çıktığı sırada arkasından bir el ateş edilmesi sonucu cinayete kurban giden marketçi Ali Rıza Bülbül'ün katil zanlıları 2 yıl 4 ay sonra yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinde zanlıların öldürdükleri marketçinin üzerindeki parayı aldıktan sonra İstanbul'da pavyona eğlenmeye gittikleri ortaya çıktı. 10 Ocak 2010 tarihinde evine gittiği sırada merdivenleri çıkarken kafasına sıkılan tek kurşunla öldürülen Ali Rıza Bülbül'ün cinayet zanlıları aradan geçen 2 yıl 4 ay sonunda yakalandı.

Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Meslek Yüksek Okulu Seracılık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Anıl O. (22), Aykut A. (22) Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki evlerinde gözaltına alınırken Muhammet E.'de vatani görevini yapmak için gittiği Mardin'de gözaltına aldığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlıların cinayeti işlemeden bir gece önce Ali Rıza Bülbül'ün marketi ile evinin çevresinde keşif yaptıkları ve marketin günlük hasılatını almak için cinayeti işlediklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

 

...
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2012 Perşembe 15:51:00
Güncelleme :6 Nisan 2012 Cuma 18:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?