30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Otomobil ile TIR çarpıştı: 3 ölü,1 yaralı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi, Tavşancıl Beldesi'nde gece dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre kaza, Gebze'nin Tavşancıl Beldesi Akpet petrol istasyonu önünde 01.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan İzmit istikametine gitmekte olan Özcan Buğra (30) yönetimindeki 35 ZK 941 plakalı otomobil, Tavşancıl Beldesi yakınlarında bulunan karşı şeritteki akaryakıt istasyonuna girmek için yol olmamasına rağmen, iki yol arasının toprakla doldurulan bölümden dönmek istedi.
Dikkatsizlik sonucu aniden karşı şeride giren otomobile, bu sırada İzmit'ten İstanbul istikametine gitmekte olan Nail Yüksel (40) idaresindeki 34 ZR 8754 çekici, 34 UL 0369 dorse plakalı boş TIR hızla çarptı. Kaza sonucu TIR'ın önünde bir süre sürüklenen otomobilin sürücüsü Özcan Buğra ile eşi Seher Beyhan Buğra (31) ve baldızı Sibel Beyhan (28), araç içinde sıkışarak olay yerinde hayatlarını kaybetti. Arka koltuktaki pusetinin içinde oturan Buğra çiftinin kızları Türkü Buğra (1,5) ise korkunç kazadan mucize eseri hafif yaralı olarak kurtuldu. Kazanın duyulması üzerine olay yerine giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kaza Kırım ekipleri, araç içinde sıkışan cesetleri saatlerce uğraştıktan sonra otomobili parçalayarak güçlükle çıkartmayı başardı. Cesetler ilk incelemenin ardından Gebze Belediye Morgu'na kaldırılırken, kazadan mucize eseri yaralı kurtulan minik Türkü bebek ise olay yerine gelen cankurtaranla Derince Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nun İstanbul istikameti yaklaşık 2 saat süreyle trafiğe kapanırken, trafik bu sürede servis yolundan verildi. Kazaya karışan TIR'ın sürücüsü Nail Yüksel ise sorgulanmak üzere jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Buğra ailesinin, İstanbul'un Tuzla İlçesi'nde oturduğu belirlendi.
 
Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2007 Cumartesi 11:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selahattin peker IP: 85.99.147.xxx Tarih : 27.01.2007 15:32:19
ACINIZ BÜYÜKTÜR ALLAHTAN RAHMET DİLİYOROM...