6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Özel düzenekle depoları boşalttılar

ÖZEL DÜZENEKLE KAMYONLARIN DEPOLARINI BOŞALTTILAR

Kocaeli'nde kiraladıkları bir araç içerisine yerleştirdikleri özel düzenekle park halindeki araçlardan mazot çaldıkları iddia edilen 2 kişi, polise yapılan ihbar üzerine kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan kiraladıkları 34 GK 1054 plakalı bir araç içerisine yaklaşık 1 tonluk mazot tankı ve tanka mazot aktarmak için özel hazırladıkları düzenekleri yerleştirerek park halindeki araçlardan ve kamyonlardan mazot çaldıkları iddia edilen C.Ç. (33) ile K.B. (28), polise yapılan bir ihbar üzerine dün gece Hereke TEM otoyolunda seyir halindeyken yakalandı.

Zanlıların özellikle otobanda bulunan dinlenme tesislerindeki kamyonların mazot depolarının kapaklarını açarak kendi araçlarına mazot aktardıkları tespit edildi. Polis ekiplerinin araçta yaptıkları incelemede, demir parmaklıklar arkasında battaniyelerle kapatılmış 1 tonluk mazot tankı ortaya çıktı. Tankın içerisinde de çeşitli araçların depolarından çalındığı anlaşılan yaklaşık 300 litre mazot ve tanka mazot aktarmak için özel hazırlanmış düzenek ele geçirildi. Zanlıların çaldıkları mazotu anlaştıkları bir benzin istasyonuna sattıkları belirlendi. Daha önce de benzer suça karışan C.Ç ve K.B., ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

ÖZEL DÜZENEKLE KAMYONLARIN DEPOLARINI BOŞALTTILAR
ÖZEL DÜZENEKLE KAMYONLARIN DEPOLARINI BOŞALTTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 13:59:05
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 17:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?