2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Patlamada ölenler toprağa verildi

Kocaeli merkeze bağlı Alikahya Belediyesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 3 kişi, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Alikahya beldesinde ikamet eden Özgür Ataş ve İhsan Koç Hayırsevenler Camii'nde, PTT görevlisi Ömer Bilgici ise Yahya Kaptan Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazları ile son yolculuklarına uğurlandı. 

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Özgür Ataş'ın sınıf arkadaşları cenazede gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazına Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alikahya Belediye Başkanı Sabri Gökbudak, belediye başkanları ve hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı. 

Özgür Ataş ve İhsan Koç Alikahya Mezarlığı'na defnedilirken, PTT görevlisi Ömer Bilgici'nin cenazesi ise asri mezarlıkta toprağa verildi. 

Bu arada patlamanın meydana geldiği Alikahya Belediyesi'nde enkaz kaldırma işlemi başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 14:44:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
acı habaer IP: 85.106.56.xxx Tarih : 15.01.2009 17:21:49

benm eniştemle abim öldü çok kötü haber yaa çok byük acı herkezin acızı herkeze yetiyor ama kmse kmsenn acısnı bilemez ve yaşıyamaz o dakkayi ama keşke onlar hayat olsaydı ama onlar hayatta deyil malesef onlar daha çok gençti çok byük hayalleri vardı ama alah bisden daha çok sevmiş yannına aldı allah mekanınızı cennet eylesin inş kabernizde rahat uyursunuz nur içinde yatın