3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Perşembe Pazarı alanı genişliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’ne ait Perşembe Pazarı yanında bulunan Karayolları Muayene İstasyonu’nu devraldı.

PEŞİNDE BİR ÇOK KURULUŞ VARDI

Yıllardır Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra bir çok kamu kuruluşunun da bünyesine katmak istediği Karayolları Muayene İstasyonu’nun bulunduğu alanın Perşembe Pazarı’na dahil edilmesi için protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye binasında Genel Sekreter Münir Karaloğlu ile Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Kamulaştırma Şefi Mustafa Sarpun arasında imzalanan protokol ile olay resmileştirildi.

HALKIMIZ RAHAT EDECEK

Protokole göre, muayene istasyonunun bulunduğu alan Perşembe Pazarı alanına dahil edilecek. Bunun karşılığında ise Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne yeni terminalin kuzeyinde bir arazi tahsis edecek. Genel Sekreter Karaloğlu, konuyla ilgili olarak, bu projenin yıllardır belediyenin gündeminde olduğunu ve böyle bir protokol gerçekleştirmeden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Muayene istasyonu alanını düzenleyerek Perşembe Pazarı alanına dahil edeceğiz. Böylelikle halkımız rahat alışveriş yapabilme olanağına sahip olabilecek” şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 20:36:04
Güncelleme :15 Mayıs 2005 Pazar 14:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?