8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Plaj yoluna yürüyüş parkuru

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yürüyüş yollarına yeni bir parkur daha ilave ediyor. Demokrasi Parkı ve Kamboçya Sahili olarak adlandırılan balıkçı barınaklarının bulunduğu yere kadar 300 metrelik yeni bir parkur yapılacak.

Fabrika alanı denize sıfır olan ve parkurun güzergahında bulunan Federal Mogul firması tel örgülerini yürüyüş yolunun geçmesi için sahilden 4,5 metre geri çekecek. Büyükşehir Belediyesi, Federal Mogul Fabrikası'nın güvenliği için arazi boyunca 2 metre yüksekliğinde perde duvar yapacak. Fabrikadan alınacak kısımda bulunan ağaçlar korunarak yürüyüş yoluna katılacak. Yürüyüş yolu renkli baskı betonla şekillendirilecek. Yürüyüş parkurunda bisiklet yolu da yere alacak.

İKİ FİRMA KATILDI

Büyükşehir Belediyesi yürüyüş yolu için ihale gerçekleştirdi. İhaleye iki firma teklif verdi. İsmet Bülent Köprülü'den 314 bin TL, Şahin Türk İnşaatn 342 bin TL teklif geldi. İhale komisyonunun teklifleri değerlendirmesinin ardından işi yapacak firma belli olacak. Firma yer tesliminden sonra çalışmalara başlayacak.

 

...
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2012 Pazartesi 18:57:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?