5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Polis fosseptikten katile ulaştı!

POLİS, FOSEPTİK ÇUKURUNDAN CİNAYET ZANLISINA ULAŞTI

Kocaeli'nde 12 yerinden bıçaklanarak öldürülen market sahibinin katil zanlılarına, foseptik çukurundan çıkan deliller sayesinde ulaşıldı.

Kozluk Mahallesi'nde boş bir arazide 12 yerinden bıçaklanarak öldürülen Ertan Taşkın'ın katilini arayan polis, cinayeti kısa sürede çözdü. Katil ya da katiller, Ertan Taşkın'ı öldürdükten sonra, üzerinde bulunan kimliklerini ve eşyalarını da alarak kayıplara karıştı. Maktulün üzerinde kimlik bulamayan polis, bulduğu anahtarı Kozluk Mahallesi'ndeki bütün iş yerlerinde denedi. Şahsın üzerinden çıkan anahtar, mahalledeki bir marketin kapısını açtı.

Buradan şahsın Ertan Taşkın olduğunu tespit eden cinayet masası dedektifleri, soruşturmayı derinleştirdi. Taşkın'ın en son N.Ö. ile görüştüğü bilgisine ulaşan ekipler, şahsın evine gitti. Burada yapılan aramada bir delile ulaşamayan polis, belediye ekiplerinden yardım isteyerek N.Ö.'nün evinin önünde bulunan foseptik çukurunda arama yaptı. Yapılan aramada, öldürülen Ertan Taşkın'ın yırtık kimliğine ve sim kartlarına ulaşıldı. Delillerin ele geçirilmesinin ardından, polis N.Ö.'nün dini nikahlı eşi N.Y. ile oğlu E.Y.'yi gözaltına aldı.

Ertan Taşkın'ın alacaklı olduğu birkaç kişi ile tartıştığı, kavgayı N.Ö.'nün ayırdığı belirlendi. N.Ö.'nün, beraber içki içtikleri Ertaş Taşkın'ı sarhoş olunca küfrettiği gerekçesiyle bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi. N.Ö.'nün, cinayeti yaşı küçük olduğu için üvey oğlunun üstüne yıkmak istediği ancak eşinin buna engel olduğu belirtildi.

Polis, N.Ö.'yü "cinayet", eşi N.Y. ve üvey oğlu E.Y.'yi "yardım ve yataklık" suçlamasıyla adliyeye sevk etti.

POLİS, FOSEPTİK ÇUKURUNDAN CİNAYET ZANLISINA ULAŞTI
POLİS, FOSEPTİK ÇUKURUNDAN CİNAYET ZANLISINA ULAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 16:25:02
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 19:10:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?