1
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Polis memuru canına kıydı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde ikamet eden Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru ailesiyle birlikte yaşadığı evde beylik tabancası ile intihar etti.

Derince Yenikent Mahallesi'nde ikamet eden 40 yaşındaki polis memuru Aytaç Güneş evinde intihar ederek yaşamına son verdi. Alınan bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde 13 senedir polis memuru olarak görev yapan Aytaç Güneş (40) mesaisi bittikten sonra Yenikent Mahallesi 17 Nolu Site C 13 Blok adresindeki evine geldi. İddiaya göre evinin yatak odasına giren Güneş, burada beylik silahını kafasına dayayarak tetiği çekti.

Silah sesi üzerine yatak odasına gelen eşi, Aytaç Güneş'i kanlar içinde görünce hemen durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Aytaş Güneş, Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Güneş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evde incelemede bulundu.

Polis memuru Güneş'in intihar ettiği haberini alan İl Emniyet Müdürü Hulisi Çelik de Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gelerek konuyla alakalı olarak bilgi aldı. Aslen Tokatlı olan evli ve 2 çocuk babası Aytaç Güneş, 2001 ve 2002 senesinde Van ilinde şark görevini yapmış, daha sonra da çeşitli illerde başarılı görevlere imza atmıştı. Birçok taktir belgesi ve 24 maaş ikramiye aldığı öğrenilen Aytaç Güneş, yaklaşık 2 senedir Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde görev yapıyordu.

İntihar ederek yaşamına son veren Aytaç Güneş'in bir süredir maddi sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle intihar ettiği öne sürüldü. Polis memuru Aytaç Güneş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken Güneş için sabah saat 09.30'da görev yaptığı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'nde tören düzenleneceği öğrenildi. Aytaç Güneş'in cenazesi düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi olan Tokat'a gönderilecek. 

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2013 Perşembe 11:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?