30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Polis merkezinde kavga: 4 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Darıca beldesinde, bir suçtan dolayı aranan kişi ve yakınları ile polis arasında çıkan kavgada, 1 polis memuru bıçaklanarak, aranan kişinin de aralarında bulunduğu 3 kişi ise darp edilerek yaralandı.

Adli bir suçtan dolayı aranan Cumali O'nun babası Bilal O. ile kardeşleri Ömer ve İsmail O. Darıca Polis Merkezine giderek, nöbetçi polis memuru Erdal Uyar'a Cumali O'yu neden aradıklarını sordular. Polis memurunun “Siz gidin, Cumali O. kendisi gelsin. Neyi oluyorsunuz?” sözleri üzerine tartışma yaşandığı belirtildi.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, polis merkezinin yakınında olduğu anlaşılan Cumali O. ile Sezer G. de kavgaya karıştı. Kavga sırasında polis memuru Erdal Uyar, bacağından bıçaklanarak ve ayağına atılan tuğla ile zanlılardan 3'ü ise darp sonucu hafif yaralandı.

Polis merkezindeki ekiplerin çoğunluğunun Nevruz nedeniyle dış görevde olması üzerine telsiz anonsuyla takviye ekip istendi. 5 ekibin polis merkezine gelmesiyle zanlılar gözaltına alındı.

Polis memuru Uyar, Gebze Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Darp sonucu çeşitli yerlerinden yaralanan zanlılar ise Gebze Devlet Hastanesi Acil Servisinde ayakta yapılan tedavinin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olay sırasında polis merkezinin camlarının da kırıldığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Mart 2007 Çarşamba 10:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?