6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Polisin başına gelmeyen kalmadı

KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN POLİSİN BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Kocaeli'nde bir restoranda kavga eden alkollü şahısları ayırmaya çalışan ve havaya ateş açan şahsın silahını almak için büyük uğraş veren polis memuru kaşından yaralandı. Kavga, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit'te bir restoranda yüksek sesle müzik yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, restoranın tuvalet kısmında kavga olduğunu gördü. Kavgayı ayırmak isteyen polis memuru H.Y., kavga eden alkollü 5 arkadaşın arasında kaldı. Kavganın büyümesi üzerine bir şahıs belindeki silahla havaya ateş etti. Şahıslardan biri de elindeki bıçakla arkadaşını yaralamaya hazırlanırken polis tarafından engellendi. Polis memuru, silahı alabilmek için dakikalarca yerde zanlı ile boğuştu. Şahsın elindeki silah polis ile boğuşurken bir kez daha patladı. Tarafların bir türlü yatıştırılamaması üzerine polis ekipleri takviye kuvvet çağırırken, kavgaya karışan polis memuru kaşından yaralandı.

Zanlılar tarafından tekme tokat dövülen polis memurunun hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, takviye ekiplerin gelmesi ile son bulan kavgada M.B. (34), G.E. (30), A.K. (41), O.K. (28) ve S.K. (23) gözaltına alındı. Zanlılar, emniyette ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2011 Pazartesi 16:36:01
Güncelleme :31 Mayıs 2011 Salı 01:39:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?