3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Polisler büyücü jandarma gelsin

İzmit’te bir şantiye binasını basan akli dengesi bozuk şahıs, polisin 1 saatlik uğraşı sonrasında gözaltına alındı. Öfkeli akıl hastası, "Burada polislere, "Polisler büyücü. Jandarmayı çağırın. Beni öldürmeyin. Siz deli misiniz?" dedi.

Bekirpaşa Belde Belediyesi’nin Akçakoca konutlarında bulunan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Toplu Konut Koordinatörlüğü binasına, şantiye çalışanlarının çabalarına rağmen giren akli dengesi bozuk olduğu belirlenen Vedat Gülbay, kendisini içeriye kilitledi. Önce elbiselerini çıkaran, ardından da duş alıp çay demleyen Vedat Gülbay, olay yerine gelen polisleri de yaklaşık 1 saat uğraştırdı.

Polislerle balkona çıkarak konuşan Gülbay, gazetecilere de seslenerek, "Bu aile arasında bir mesele. Çekinmeyin, gelin çay için. Ben Hz. Ali’yim" dedi.
İkna çabalarının ardından kapıyı açan Gülbay, polisleri içeri alarak, birlikte çay içmeyi teklif etti. Polislerin kendisini götürmek istemesine de tepki gösteren şahıs, "Ben burada çay içiyorum, manzara seyrediyorum. Sizin de açlıktan nefesiniz kokuyor, siz de çay için" dedi.
Tüm olup biteni sakin bir şekilde izleyen polisler, şahsın sigarasını da yakarak, para isteği karşısında ise çıkarıp 1 milyon lira verdi. Ancak akli dengesi bozuk şahıs, 1 milyon lirayı beğenmedi. Yaklaşık 1 saat sonra ise polis, Gülbay’ı etkisiz hale getirerek kelepçe taktı. Burada polislere, "Polisler büyücü. Jandarmayı çağırın. Beni öldürmeyin. Siz deli misiniz?" dedi.
Polisler tarafından zorla elbiseleri giydirilen Vedat Gülbay, gözaltına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2005 Çarşamba 14:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?