2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Polisten halk pazarlarına sıkı denetim

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından pazar yerlerinde yapılan sıkı denetimler hızrsızların korkulu rüyası olmaya başladı. 

Halk pazarlarının kurulduğu alanlarda meydana gelebilecek hırsızlıklara karşı denetimlerini sıklaştıran Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü, halk pazarlarının kurulduğu alanlara sivil ve üniformalı devriye ekipleri yönlendirerek hırsızların kabusu olmaya devam ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren Karamürsel İlçe Emniyet Amiri Ahmet Yılmaz, "Halkın güvenli bir şekilde alışverişlerini sağlamak için pazar alanlarının denetimilerini sıklaştırdık. Gerek sivil gerekse ünformalı devriye ekiplerimiz her zaman olduğu gibi alanlarda halkla birlikte. Kentin giriş çıkış kontrolleri denetim altında, mahallelere devriye ekipler göndererek mahalle güvenliğini sağlıyoruz" dedi. 

Sıkı denetim ve kontroller sayesinde suçlarda büyük bir oranda azalma olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşlardan bina ve ev güvenliği konusunda gereken hassasiyet gösterip, şüpheli kişileri polise bildirmelerini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 17:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?