2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Sağlıkçıların kıyafetlerine analiz

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi, İl Sağlık Müdürülüğü tarafından sağlık çalışanlarına verilen 2008 yılı kıyafetleri, yönetmeliklere uygun olup olmadığının tespiti için laboratuvara gönderdi.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, "İl Sağlık Müdürlüğü, 2008 mali yılında yönetmenlik çerçevesinde personelin ihtiyacının karşılanması için ihale açarak, personelin giyim ihtiyacının karşılanması yoluna gitmiştir. İhale yolu ile temin edilerek personele teslim edilen malzemelerden çalışan arkadaşlarımız memnun değil. Ayrıca malzemelerin yönetmenliğe uygunluğu noktasında tereddütler var. Biz de sendika olarak sağlık çalışanlarının tereddütlerini ortadan kaldırmak, kamu yararını gözetmek adına giyim kuşamlardan numune alınarak ilgili laboratuarlarda gerekli analizlerin yapılması için notere başvurduk" dedi.

Ömer Çeker, noter huzurunda sağlık çalışanlarına teslim edilen giym kuşamlardan gerekli numuneleri alıp torbalara koydu. Torbalar mühürlenerek analizlerin yapılacağı ilgili laboratuvarlara gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 21:33:18
Güncelleme :18 Kasım 2008 Salı 21:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?