2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Sanatın yaşı yok

Kocaeli'de faliyet gösteren A4 Sanat Merkezi'nin açtığı sanat kurslarına her yaş grubundan insan ilgi görüyor.


A4 Sanat Merkezi, her yaş grubuna yönelik düzenlediği eğitimler ile sanatı genç ve yaşlılara aşılamaya çalışıyor. Bale, dans, resim, tiyatro, müzik, diksiyon, yöneticilik ve hitabet kurslarıyla öğrencilerine hizmet veren kursta Kocaeli'nin tek ses kayıt stüdyosu bulunuyor.


Sanat Merkezi'nin en ilgi çeken kursu arasında ise gitar geliyor. En çok tercih edilen eğitimlerin arasında gelen gitar kursuna yaşlılar ise gençleşmek için geliyor. Piyano çalmasını da öğrenenler arasında ilk sırayı yaşlılar alıyor. Resim kursuna gelen yaşlı öğrenciler ise tablo yaparak stres atıyor. Gençlerin en çok tercih ettiği kurslar arasında ise müzik, tiyatro, bale ve modern dans geliyor. Ses kayıt stüdyosunda ise müzik meraklıları kayıt yapabilerek kaset çıkartıyor.


A4 Sanat Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Emel Uzunyoloğlu, "Birçok kişi kursumuza kayıt yaptırarak, her yaşta sanatla ilgili olduklarını gösteriyor. Sanatın her dalını Kocaeli halkı ile paylaşmak istiyoruz" dedi. Sanat Merkezi'nde her Cuma günü tiyatro oyunu da sahneleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 14:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?