2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Sanayi esnafının tapu sevinci

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Körfez Belediyesi'nin ortak çabası sonunda Yarımca Küçük Sanayi Sitesi esnafı 24 yıl üzerine dükkanlarının tapusuna kavuştu.

Toplam 196 üyesi bulunan Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Pektim Salonu'nda 30. genel kurulunu yaptı. Yapılan genel kurulda mevcut başkan Alaattin Alptekin tek aday olarak yeniden seçilirken, seçim sonrası üyeleri tapu müjdesi verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ın katıldığı törenle, esnaflara tapuları dağıtıldı. Tam 24 yıldan beri tapularını bekleyen esnaf, yıllarca bekledikten sonra Büyükşehir Belediyle Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Yunus Pehlivan'ın girişimleri sonucu tapularına kavuşmanın sevincini yaşadı. Tapu dağıtım töreninde konuşan Kooperatif Başkanı Alaattin Alptekin, yıllarca bugünü beklediklerini anlattı. Her yastığa baş koyduklarında akıllarına gelen bu sorun yüzünden huzursuz olduklarını dile getiren Alptekin, "Yıllardır derdini çektiğimiz, gece yastığa başımızı koyduğumuzda aklımıza gelen problemimiz sonunda çözüldü. Derdimizi dert bilerek gayret gösteren, ihmal etmeyen ve sorunun çözüme kavuşmasında büyük emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Karaosmanoğlu'na bütün arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yarımca Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tapu dağıtım töreninde, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür plaketi verildi. Başkan Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada, site esnafının tapularına kavuşmalarından son derece mutluluk duyduğunu belirtti. "Biz esnafımızın, kazancına değil derdine ortağız" diyen karaosmanoğlu, "Esnafın huzuru, halkın genel huzuru demektir. Vatandaşımızın derdini dert edinmek bizlerin en önemli görevidir bu görevi bu güne kadar aksatmadık bundan sonrada aksatmayacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 16:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?