2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Saraybahçe Polis Merkezi açıldı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ile İzmit Belediyesi tarafından İzmit Lisesi'nin arkasında yaptırılan Saraybahçe Polis Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün fiziki şartları iyileştirmeye yönelik attığı ciddi adımlardan biri olan Saraybahçe Polis Polis Merkezi'nin açılış törenine Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Kocaeli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Canan, İzmit Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, İl Genel Meclis üyeleri, muhtarlar, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, "Devletin en önemli görevlerinden birisi toplumun huzur ve asayişini sağlamaktır. İlimizde yaşanan sosyal değişim nedeniyle asayişi ve huzuru sağlamak son derece önemlidir. Yeni hizmet binasının şehrin merkezinde olması huzur ve asayiş açısından son derece önemlidir. Emeği geçenleri kutlarım" dedi. 

Vali Sözer ayrıca Saraybahçe Polis Merkezi'ne olan katkıları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker'e Emniyet Müdürlüğü adına bir teşekkür plaketi verdi.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 16:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?