3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

Sarıgül'e kar bile engel olamadı

CHP Genel Başkan adayı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İzmit’e gelerek eylem yapan SEKA işçilerine destek verdi. Güneşli bir havada sarı güller ile karşılanan Sarıgül, "Başbakan Sarıgül" sloganları ile SEKA İzmit Fabrikası’na girdi.

Yoğun ilgi gören Sarıgül ile birlikte Milletvekilleri Erdoğan Kaplan, Muharrem Eskiyapan, Sefa Sirmen, Muharrem Toprak, Turan Tüysüz, Ahmet Ketenci, Muhsin Koçyiğit, Ersoy Bulut yeraldı. Mustafa Sarıgül böylesi mübarek bir günde bayramlaşmak için burada olmak istediğini, ancak SEKA’nın kapatılmaması için eylem yapan işçiler ile birlikte olduklarını söylerek, "30 Ocak Kurultayı’ndan sonra 180 milletvekili ile birlikte tekrar buraya geleceğiz" dedi.

Sarıgül konuşması esnasında AK Parti ve Başbakan Tayyip Erdoğan beddua okuyan SEKA işçilerine müdahale ederek, "Düşmanımıza bile beddua okumayalım" dedi. Mustafa Sarıgül, konuşması esnasında aniden bastıran kar yağışı nedeniyle yaptığı konuşmayı kısa kesti. Sarıgül konuşmasının ardından parti delegeleri ile bir toplantı yapmak için Grand Yükseliş Otel’e geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2005 Pazar 15:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?