5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Şehitler için koştular

MİNİKLER ŞEHİTLER İÇİN KOŞTU

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlenen kros müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu.

Kaymakamlık, Çayırova Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Atletizm Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği kros müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu. Okulların katıldığı yarış Akse Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi üzerinde 6 kategoride yapıldı. 450 öğrencinin mücadele ettiği müsabakalarda sporcular derece elde etmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Küçük, yıldız ve genç olmak üzere kız ve erkek gruplarında 6 kategoride yarışan okul takımları 1000, 1500 ve 2000 metrelik parkurlarda birbirlerini geride bırakmak için mücadele etti.

Küçük kızlarda Mustafa Necati İlköğretim Okulu'ndan Havva Elmalı, küçük erkeklerde Yenimahalle İlköğretim Okulu'ndan Burak Aşkın, yıldız kızlarda Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'ndan Hasret Yusufoğlu, yıldız erkeklerde 24 Kasım İlköğretim Okulu'ndan Cihan Topdağ, genç kızlarda Şehit İlhan Kartal Lisesi'nden Asiye Adı, genç erkeklerde" Fevzi Çakmak Lisesi'nden Cihangir Demirbağ birinci oldu.

MİNİKLER ŞEHİTLER İÇİN KOŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 17:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?