3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

'SEKA, İzmit’in vizyonu olacak'

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Serdar Mahallesi Cezaevi karşısında bulunan SEKA Sitesi sakinleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Sitesi sakinleri tarafından ağırlanan Karaosmanoğlu’na, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, meclis üyeleri, Serdar Mahalle Muhtarı Yavuz Miralay ve Yenimahalle Muhtarı Tuncay Aşkın eşlik etti.

Site sakinleri Başkan Karaosmanoğlu’na yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederken, özellikle çevre kirliliği konularında yapılan çalışmaların sonuç verdiğini dile getirdiler. Kocaeli halkının derdini kendi derdi olarak gördüğünü söyleyen Karaosmanoğlu, "Bu ilde pırıl pırıl yaşamak istiyoruz. Bunların olması için alt belediye başkanlarımızla planlı bir şekilde çalışıyoruz. Evsel atıklarımızı denize atmamalıyız. Devletten aldığımızı israf etmeden size hizmet ediyoruz. Kocaeli’ni yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın SEKA arazisini Kocaeli halkına hediye ettiğini de hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, "SEKA arazisi yeşil alanıyla, ağaçlarıyla, bitki örtüsüyle nefis bir yer. SEKA gelecekte bu ilin vizyonu, cazibe merkezi olacak. Sizler güzel Kocaeli’nde en güzeline layıksınız" şeklinde konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 20:08:13
Güncelleme :18 Mayıs 2005 Çarşamba 09:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?