2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Şekerpınar'da kanalizasyon çalışmaları

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Şekerpınar beldesinin kanalizasyon meselesi çözüm aşamasına geldi. 

Şekerpınar Belediyesi tarafından 2007 yılında hazırlıkları sona erdirilen ve İSU tarafından ihalesi yapılan kanalizasyon işi başladı. Kudret inşaat tarafından 3 milyon YTL'ye alınan ihalenin ardından çalışmalar başladı. Proje kapsamında beldeye 20 kilometrelik kanalizasyon hattı ile 5 kilometrelik kollektör hattı döşenecek. 

Şekerpınar Belediye Başkan yardımcısı Nurettin Öztürk, "Şekerpınar'da kanalizasyon sorunu konutlarda tamamen, belde genelinde ise büyük oranda çözülmüş olacak. Mart ayı içerisinde başlayan çalışmalar temmuz ayında sona erecek. Müteahhit firma beldenin iki ayrı noktasında hızlı bir çalışma yürütüyor. Beldemizin en yüksek noktalarından biri olan Bolulular mevkiinde 1 ekip beldenin bitiş noktası olan Tuzla Şifa mahallesinde 1 ekip hat çalışmasını sürdürüyor. Bu çalışmada Atatürk mahallesinin tamamı ile Cumhuriyet mahallesinin bir bölümünde bulunmayan kanalizasyon hattı tamamlanacak. Ayrıca bu çalışmada 500 adet bina bağlantısı yapılarak kanalizasyon hattı tamamlanmış olacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 13:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa gün IP: 78.177.231.xxx Tarih : 9.04.2008 22:04:24

tecrubesiz kişilerce yapılan bu çalışmaile bu gün doğalgaz borusunu patlattı bu şirket. hayatımızı riske atacak şekilde çalışıyorlar. okadar doğalgazcı buraya gelip gitti .gazın yerini göstemelerine rağmen çalışanlar kepçeyle patlattılar..