5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Sensiz ne yaparız baba?

BABASI ÖLDÜRÜLEN ÇOCUĞUN YÜREK YAKAN FERYADI

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, beraber alkol aldığı arkadaşını 300 TL'lik alacağı yüzünden öldüren zanlı, emniyet müdürünü telefonla arayıp, "Ben adam öldürdüm" dedikten sonra teslim oldu. Babasının cesedi başında, "3 kardeşimle sensiz ne yaparız baba?" diye feryat eden 12 yaşındaki çocuk ise herkesin yüreğini parçaladı.

Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Körfez Caddesi üzerinde bulunan zeytinliğe gelen Hüseyin Çukur (41) ile Ziya M. (45) bir süre beraber alkol aldı. Ziya M., içkinin de tesiriyle 300 TL'lik alacağı için Çukur ile tartışmaya başladı. Münakaşa kavgaya dönüşürken, üzerinde bulunan ruhsatsız silahı çeken Ziya M. Hüseyin Çukur'a ateş etti. Eline ve sırtına kurşun isabet eden Çukur olay yerinde hayatını kaybetti.

Arkadaşını öldüren Ziya Melikoğlu, cep telefonu ile Darıca Emniyet Müdürü Kadir Demir'i arayarak, "Ben adam öldürdüm. Teslim olmak istiyorum" dedikten sonra olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan katil zanlısı emniyete götürüldü.

Cinayetin duyulması üzerine Hüseyin Çukur'un yakınları olay yerine akın etti. Çukur'un sinir krizi geçiren yakınlarını polis sakinleştirmeye çalıştı. Hüseyin Çukur'un 12 yaşındaki oğlu O.Ç, "Bizi yetim bıraktın baba. 3 kardeşimle biz sensiz ne yaparız?" diye feryat etti.

Olay yerinde 2 boş kovan bulundu. Çukur'un cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

BABASI ÖLDÜRÜLEN ÇOCUĞUN YÜREK YAKAN FERYADI
BABASI ÖLDÜRÜLEN ÇOCUĞUN YÜREK YAKAN FERYADI
BABASI ÖLDÜRÜLEN ÇOCUĞUN YÜREK YAKAN FERYADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 15:41:04
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 16:38:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?