2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Serdar resmen Kocaeli'de

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor, Fenerbahçe'nin ikinci kalecisi Serdar Kulbilge, iç transferde ise Umut Kekilli ve Muhammet Özdin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan, KEV Sefa Sirmen Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı açıklamada, dış transferde kaleci Serdar Kulbilge, iç transferde ise Umut Kekilli ve Muhammet Özdinle ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Beşiktaşlı Higuain ve Gordon Schildenfeld ile anlaştıklarını, bu futbolcularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını, Kaan Dobra'yı da PAF takımının başına getirdiklerini ifade eden Gürkan, “Bundan sonra da transferlerimiz devam edecek. Kocaelispor'u eskisi gibi Anadolu'nun gururu, centilmen bir takım haline getirmeye çalışacağız” dedi.

Serdar Kulbilge, Kocaelispor'un iyi bir taraftarı olduğunu belirterek, “Gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Bundan sonra en önemli görevim takımın başarısına katkı sağlamak olacak” diye konuştu. Serdar, yeşil siyahlı ekipte 22 numaralı formayı giymek istediğini de kaydetti.

Umut Kekilli ve Muhammet Özdin ise Kocaelispor'u Turkcell Süper Lig'de de başarıya taşımak için gayret göstereceklerini söylediler.

Serdar Kulbilge, Umut Kekilli ve Muhammet Özdin, konuşmanın ardından kendilerini 2 yıllığına yeşil siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

AA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 17:23:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?