5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Servisciler Odası'na Gebzeli aday

KOCAELİ SERVİSCİLER ODASI'NA GEBZELİ BAŞKAN ADAYI

Gebze'de servis sektörünün tanıdık isimlerinden olan Ali Aydın, Kocaeli Servisçiler Odası'na başkan adayı olduğunu açıkladı.

Ali Aydın, 16 Ocak Cumartesi günü yapılacak Kocaeli Servisçiler Odası kongresinde başkan adayı olduğunu söyledi. İş hayatını Gebze'de sürdüren Aydın, servisçi esnafı ve sektörden gelen yoğun istek üzerine Kocaeli Servisçiler Odası'na başkan adayı olduğunu söyledi. Aydın, "Servisçilik açısından Kocaeli, Türkiye genelinde sivrilen bir bölge. Kocaeli ilimizde, servisçi esnafımızın ağırlığı bir hayli fazla. Fakat bu ağırlık yaşadığımız sorunların çözümünde hissedilmiyor. Yaşadığımız sıkıntıları yıllardır anlatamıyoruz. Binlerce servisçi esnafının sorunlarını dillendiren kimse yok. Meslek örgütleri yetersiz kalıyor." dedi.

Kocaeli'de 2 bin 500 tane servisçi esnafının olduğunu, aileleriyle birlikte 10 bin kişinin sektörden ekmek yediğini hatırlatan Aydın, "İşte bu 10 bin kişinin sorunlarını gündeme taşımak için Kocaeli Servisçiler Odası başkanlığına adayım. P Plakamızı değersizleştiren ve ekmeğimizi elimizden alan rantçılara karşı olduğum için Kocaeli Servisçiler Odası başkanlığına adayım. Bende binlerce servisçi esnafından, onların arasından biriyim. Tüm servisçi esnafının desteğini bekliyorum" diye konuştu.

Gebzeli delegelerin tam desteğini alan Aydın, Kocaeli bölgesini karış karış dolaşarak servisçi esnafıyla toplantılar yapıyor. Aydın, hafta içinde İzmit merkez ve Gebze'de de basın toplantısı düzenleyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 17:47:02
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 16:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?