30
Nisan
2024
Salı
KOCAELİ

Sincaba manikür ve pedikür

İzmitli Recep Aydın, kendisine doğum gününde hediye edilen sincabı bir an olsun yanından ayırmıyor. Aydın, her hafta kuaföre götürdüğü minik sincabına manikür ve pedikür yaptırıyor. 

23 Nisan 2007 tarihinde 25. yaşını kutlayan Recep Aydın'a bir arkadaşı doğum günü hediyesi olarak yeni doğmuş bir sincap hediye etti. Minik sincaba "Fındık" ismini veren Aydın, işyerinde çalışırken bile cebinde taşıdığı sincabını yanından ayırmıyor. Aydın, haftalık olarak gittiği kuaförüne Fındık isimli sincabını da götürüyor. Ağaçlara tırmanmak için uzun olan tırnakların kendisine oldukça zarar verdiğini söyleyen Recep Aydın, "Fındık gece gündüz sürekli benimle. Gömleğimin cebinde yaşıyor. Cebimde ben çalışırken o hiç rahatsız olmadan uyuyor. Uyandığı zaman boynuma tırmanıyor. Tırmanırken vücudum çiziliyordu. Veterinerle görüştükten sonra haftalık olarak onu da kuaföre götürüyorum. O da normal insanlar gibi manikür ve pedikür oluyor" dedi. 

15 yıllık meslek hayatında ilk kez bir sincapa manikür yaptığını söyleyen Saliha Söylemez ise, "İlk gördüğümde çok korktum. Ancak zamanla alıştım" şeklinde konuştu. Sincabını çok sevdiğini söylenen Recep Aydın, "İnsanlar onu ilk gördüğünde fare zannediyor. Şu anda 2 aylık. Boyu birkaç santim daha uzayacak. İlk gördüğüm andan beri onu çok sevdim. Arkadaşlarım niye sincap bakıyorsun, kedi, köpek alsana diyor. Ancak ben onunla çok mutluyum. Bir an olsun ondan ayrılmıyorum. Cebimde uyurken kalp atışlarını duyuyorum. Beraber geziyoruz, yemek yiyoruz. Ben ona çok alıştım, o da bana alıştı" dedi. 

Aydın, sincabının kendisine aylık maliyetinin manikür de dahil olmak üzere 400 YTL olduğunu sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 14:58:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?