5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Sokak kedisine akıl almaz işkence!

SOKAK KEDİSİNE VAHŞİ İŞKENCE

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir sokak kedisine insanlık dışı işkenceler yapıldı. Bir aracın motoruna saklanan kediyi itfaiye kurtardı.

Sadist ruhlu insanlar, bir sokak kedisine akıl almaz işkenceler yaptı. Çeşitli yerlerinde darp izi bulunan kedinin vücuduna iri balıkları avlamak için kullanılan kancalar takılarak hayvana saatlerce eziyet edildi. Kim ya da kimler tarafından yapıldığı bilinmeyen işkenceden kurtulan kedi, Kırkikievler Körfez Mahallesi Şehit Mehmet Sokak'ta bir aracın motor kısmına girerek saklandı.

Zavallı kedi acılar içinde inleyerek sesini mahalle halkına duyurdu. Mahallelinin olayı fark etmesiyle itfaiyeye haber verilirken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine geldi. Kediyi bulunduğu yerden çıkaran itfaiye ekipleri, hayvanı kendinden geçmiş halde buldu. Ağır işkenceye maruz kalan kedi, kancalardan kurtarılarak Alikahya'da bulunan Hayvan Barınağı'na teslim edildi. Burada tedavisi ve aşıları yapılan kedi koruma altına alındı.

Olaya büyük tepki gösteren mahalle halkı, kediyi bu hale getirenlerin bir an önce bulunmasını istedi.

SOKAK KEDİSİNE VAHŞİ İŞKENCE
SOKAK KEDİSİNE VAHŞİ İŞKENCE
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 13:53:00
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 17:23:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?