8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

Sokak ortasında tecavüz

İzmit’te, konuşmak için çağırdığı eski kız arkadaşının annesine sokak ortasında tecavüz etmek isteyen bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

İzmit Yeşilova Mahallesi’nde eski kız arkadaşının annesine tecavüz etmek isteyen ve kendisine engel olmak isteyen bir kişiyi darp eden Mustafa Ç, polis tarafından yakalanıp karakola götürüldü. Aralarındaki sorun nedeniyle kız arkadaşından ayrılan Mustafa Ç. (30), akşam saatlerinde alkol alarak kız arkadaşının annesi N.Ö. (48) ile konuşmak istedi. Birlikte dışarı çıkan ikili bir süre konuştuktan sonra iddiaya göre Mustafa Ç, birdenbire N.Ö.’ye saldırmaya başladı.

Boğazından tutarak kadını yere yatıran Mustafa Ç., N.Ö.’ye cinsel saldırıda bulunarak tecavüz etmeye kalkıştı. N.Ö.’nün çığlıkları üzerine olay yerine gelen komşusu Ş.G. (50) şahsı darp etti. Bunun üzerine Mustafa Ç olay yerinden kaçtı. Şikayet üzerine çalışma başlatan İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri Mustafa Ç’yi Yeşilova Mahallesi’ndeki evinde gözaltına aldı. İfadesinde sarhoş olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını söylediği öğrenilen Mustafa Ç, adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2013 Cuma 18:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?