2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Son yuvacık yürüyüşüne rekor katılım

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu öncülüğünde hafta sonu yapılan yürüyüşlere Ramazan ayı sebebiyle ara verilirken Ramazan öncesi dün yapılan son yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yuvacık Barajı çevresinde dün gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne 17 otobüs dolusu vatandaş katıldı. Yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu. 

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'de düzenli olarak vatandaşlarla birlikte yapılan sabah sporlarının Türkiye'ye örnek bir hareket olduğunu ifade ederek, "İlimizdeki yürüyüş parkurlarında uzun süreden beri vatandaşlarla yürüyorus. Vatandaşların ise yürüyüşlere olan ilgisi her geçen gün artıyor. Türkiye'de bir örneği daha bulunmayan bu yürüyüşlere başka şehirlerden yabancı misafirler de katılıyor. Bu yürüyüşleri memleketlerinde de devam ettirmek isteyen vatandaşlar, Kocaeli'ni örnek gösteriyor" dedi. 

Yürüyüşe Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil, Köseköy eski Belediye Başkanı Selahattin Altınkaya, Darıca Huzurevi sakinleri, Gebze, Darıca, Körfez, Kandıra, Karamürsel ve Gölcük ilçelerinden vatandaşların yanı sıra bazı sivil toplum örgütlerinin dernek başkanları ve yöneticileri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 13:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?