6
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCAELİ

Soyguncular kameraya takıldı

KAR MASKELİ SOYGUNCULAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Kocaeli'nde, kar maskesi takarak girdikleri marketin sahibini silahla yaralayan zanlılar yakalanarak adliyeye sevk edildi. Gasp anının saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdığı öğrenildi.

Yalova'dan kiraladıkları araçla alkollü bir şekilde Karamürsel'e giden Metin K. (29), Murat D. (29) ve A.K., yollarının üzerindeki Temizoğlu Market'e girdi. Kar maskesi ve eldiven takan soyguncular, market sahibi Ali T.'den para istedi. Market sahibi para vermeyip elini çekmeceye götürünce soygunculardan Metin K. elindeki silahla Ali T.'yi 2 yerinden yaraladı. Karnından yaralan Ali T. kanlar içinde yere yığılırken, kasadaki paraları alan soyguncular 77 EA 688 plakalı kiralık araçla Yalova istikametine

doğru kaçmaya başladı. Vatandaşların aracın plakasını polis ekiplerine bildirmesi üzerine yolda beklemeye başlayan ekipler, Yalova'da durdurdukları araçta bulunan 3 soyguncudan Metin K. ve Murat D.'yi yakaladı. Diğer zanlı A.K. ise gece karanlığından yararlanarak kayıplara karıştı.

Gasp anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, gözaltına alınan 2 şahıs emniyetteki ifadelerinde, daha önce kasap, kuruyemişçi ve dondurmacıları gasp ettiklerini itiraf etti. Metin K. ve Murat D., sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Polis kaçan zanlıyı ararken, yaralanan market sahibinin tedavisinin ise Gölcük Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.

KAR MASKELİ SOYGUNCULAR GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 16:44:04
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 21:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?