3
Mayıs
2024
Cuma
KOCAELİ

SP'den belediyeye veryansın

Saadet Partisi (SP) Kocaeli İl Başkanı Birol Aydın, düzenlediği basın toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Parti binasında basın toplantısı yapan SP İl Başkanı Birol Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılını değerlendirdi. Sorumlu muhalefet anlayışı ile büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bir rapor hazırladıklarını ve bunu kamuoyuna aktardıklarını söyleyen Aydın, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projeler üretmek ve bunları hayata geçirmek yerine konuşuyor. Dün destanlar yazanlar bugün masallar okuyor" dedi.

Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun proje olarak sunduğu çalışmaların hiçbirinin alt yapısı olmadığını, hayata geçirmekte geç kalındığını ifade ederek, "Pek çok imkanı bünyesinde barındıran Kocaeli’nin üretken halkına yakışan hizmet bu değil. Geçmişte bu hizmetleri Yuvacık’ta halkımıza sunan insanların, bugün büyükşehirde sunamamasının bir nedeni olmalı. Bu da gösteriyor ki, hizmet sunmak, halka mutlu yarınlar inşa etmek bir anlayışın ürünüdür. Bu anlayış Milli Görüştür. Adresi ise Saadet Partisi’dir. Dün olduğu gibi bugün de hizmetin ve huzurun merkezinde biz varız, yarın da olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 16:34:12
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 16:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?