8
Mayıs
2024
Çarşamba
KOCAELİ

SP'den siyah kurdelalı protesto

Saadet Partisi (SP) Kocaeli İl Başkanı Birol Aydın, Irak ve Felluce’de yaşananları protesto etmek için siyah kurdeleli eylem başlattı.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen SP İl Başkanı Birol Aydın, siyah kurdelenin lanet simgesi olduğunu belirterek, "Dünyada meydana gelen olaylar, küreselleşmenin etkileri, ABD’nin bütün dünyayı kontrolü altına alma çabaları ve Avrupa Birliği’nin genişleme süreci, en çok içinde bulunduğumuz coğrafyayı ve özellikle Türkiye’yi ilgilendiriyor" dedi.

Batı aleminin ekonomik, teknolojik ve siyasi yönden kalkınmış, kendisine rakip olacak bir Türkiye’yi istemediğini kaydeden Aydın, "Türkiye’nin güçlenmesini önlemek için bir takım çalışmalara destek veriyor. Bunun içindir ki yurdumuz dünyanın ve özellikle Orta Doğu’nun yeniden şekillendirildiği, içinde bulunduğumuz bu dönemde badireli günler ve tehdit altında bulunuyor. 26 Aralık’ta ’Zalimlere Lanet Mitingi’ düzenleyeceğiz. Irak ve Felluce’de yaşayan insanlarımızın dramları karşısında sessiz kalamayız. Olaylar bitene kadar lanet simgesi olan siyah kurdele ile protestomuzu yapacağız" diye konuştu.

kocaeli
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 12:52:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?