2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

Tatlıses sahnede mahsur kaldı!

Gebze Şehir Stadyumu'nda konser veren İbrahim Tatlıses, hayranlarının sahaya atlaması üzerine sahnede mahsur kaldı.

Hayranlarını sakinleştirmeye çalışan Tatlıses, havai fişek gösterisi sırasında görevliler tarafından gizlice sahadan çıkarılmaya çalışıldı.

Gebze Şehir Stadyumu'nda düzenlenen sünnet şöleninde sahne alan sanatçı İbrahim Tatlıses, hayranlarının yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşadı.

Zabıta ve özel güvenlik tarafından korunan Tatlıses, sahaya girişinin ardından dinleyenlerini selamlamak için sahanın etrafında tur atmak istedi. Ancak çok sayıda hayranının saha içine girerek kendisine sarılmak istemesi üzerine ünlü şarkıcı zor anlar yaşadı.

Tatlıses, saha turunu yarıda bırakarak sahneye dönerken, sanatçıya ulaşmak için sahneye koşanları zabıta ve özel güvenlik ekipleri durdurdu. Olanlar karşısında hayli sinirlenen Tatlıses, daha sonra sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Konserin sonuna doğru kalabalık bir grubun sahaya girmesi ve sahnenin etrafını kapatması, Tatlıses'i sahnede mahsur bıraktı. Şarkı söylemeyi bırakan sanatçı, havai fişek gösterilerini sırasında görevliler tarafından gizlice sahadan çıkartılmak istendi. İneceği yolun hayranları tarafından kapatıldığını gören Tatlıses, görevlilerden yolun açılmasını istedi.

Uyarıların ardından dinleyenlerden taşkınlık yapılmaması konusunda söz alan Tatlıses, konserine bir süre daha devam etti. Ancak sanatçıya ulaşmak isteyenler yeniden sahneye akın edince, Tatlıses oldukça sinirlendi. Devreye emniyet güçlerinin girmesiyle sahneden inen Tatlıses, sahadan zorlukla ayrılabildi.Konsere eğlenmek için binlerce vatandaş da taşkınlık yapanlar yüzünden geri döndü.

Gebze İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni, Çoban Mustafa Paşa Camii'nde okunan Mevlit ile başladı. Ardından konvoylarla Gebze şehir Stadına getirilen çocuklar, stadta da bir tur atarak katılan vatandaşları selamladı. Halk oyunları ekibi ve mehteran da gösterilerini sundu.

.
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 17:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?