2
Mayıs
2024
Perşembe
KOCAELİ

TBMM Başkanı Toptan, Kocaeli'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, 8. Adli Bilimler Kongresi'nin açılışını gerçekleştirmek üzere Kocaeli'ye geldi. 

TBMM Başkanı Toptan, ilk olarak Kocaeli Valiliği'ni ziyaret etti. Vali Gökhan Sözer tarafından karşılanan Toptan, tören mangasını selamladıktan sonra valilik defterini imzaladı. Vali Sözer tarafından vazo hediye edilen TBMM Başkanı Köksal Toptan, "Kocaeli'ye Milli Eğitim Bakanıyken 1992 yılında temelini attığımız Kocaeli Üniversitesi'nde bir kongreye katılmak üzere geldim. Yıllar içerisinde Kocaeli Üniversitesi'nin aldığı yol beni çok memnun etti. Ayrıca süper ligden şanssız bir şekilde düşen Kocaelispor'u tekrar süper ligde görmek çok güzel. Büyük bir kent olan Kocaeli'nin takımı Kocaelispor'a başarılar diliyorum" dedi. 

Bir süre Kocaeli Valisi Sözer ve protokol üyeleriyle başbaşa görüşen Toptan, daha sonra yeni binasına taşınan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Köksal Toptan, yeni binada açılan hatıra defterinin ilk sayfalarını da imzaladı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Toptan'a Kocaelispor atkısı taktı. Meclis Başkanı Toptan, belediye ziyaretinin ardından Kocaeli Üniversitesi'ne geçti.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 17:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?