5
Mayıs
2024
Pazar
KOCAELİ

Tecavüzcü emlakçı yakalandı

İŞ GÖRÜŞMESİNE ÇAĞIRDIĞI KIZLARI TACİZ EDEN EMLAKÇI YAKALANDI

Kocaeli'nde, dolgun maaş vaadiyle iş görüşmesine çağırdığı genç kızları taciz ettiği iddia edilen emlakçı, polisin sıkı takibi neticesinde Kayseri'de yakalandı.

İnternet sitesinde iş arayan genç kızlara dolgun ücretle maaş verdiğini duyurup iş görüşmesi için gelenlere cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında çok sayıda dava açılan ancak her seferinde serbest kalan Gencay K., şikayet üzerine tekrar takibe alındı. 26 Kasım tarihinde iş görüşmesi için gelen Z.S. isimli genç kızı ilk olarak elle taciz ettiği, ardından da kıza tecavüz ettiği ileri sürülen emlakçıyı yakalamak için ahlak polisi birçok yere baskın düzenledi.

İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur'un talimatı ile harekete geçen asayiş şubesi de Gencay K.'yı yakalamak için 3 özel ekip kurdu. Ekipler, şahsın gidebileceği Dilovası'nı, kendi evini ve tecavüz ettiği Z.S.'nin evinin önünü adeta ablukaya aldı. Gencay K.'nin mağdureyi aradığını belirleyen ekipler, genç kızla görüştü.

İddialara göre, emlakçı genç kıza, "Seninle evleneceğim, davandan vazgeç. Annemi de göndereceğim" dedi. Polisin isteği üzerine Z.S. emlakçının buluşma teklifini kabul etti. Telefonla görüştüğü Z.S.'ye talimat veren Gencay K., genç kızın otobüsle Kayseri'ye gelmesini istedi. Zanlı, genç kızla otogarda buluşurken polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şahsın "cinsel saldırı ve hürriyeti tahdit" suçlarından 4 sabıkasının olduğu öğrenildi. Zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 18:02:00
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 18:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?